DISNEY WORLD

Dagen spenderades på Disney World! En helt fantastisk upplevelse. Vi började invigde dagen med att åka till Magic Kingdom, där upplevde vi parader, Cinderella Castle, Pirates of the Caribbean, djungeln, tomorrowland, träffade alla Disneylaraktärer och massa mer!! 

Tydligen är Disney World så stort att man måste åka tåg/buss mellan de olika parkerna, så mot kvällen tog vi bussen till Animal Kingdom för att kolla läget, men det stängde 30 min efter vi kommit. Så vi ska åka dit vid ett annat tillfälle. 

Imorgon ska vi till Island of Adventure på Universal Studios, hoppas på massor av nya fantastiska upplevelser och minnen. 

PUSS 
















FLORIDA

Just nu sitter jag på flygplatsen och väntar på att borda planet. Om tre timmar befinner jag mig i Florida! Mitt resesällskap är en illgrön ryggsäck, men jag klagar inte. Snart får jag träffa min efterlängtade Elin! Vi har två veckor som vi aldrig kommer glömma framför oss!

PUSS 




MAMMA

Hej Mamma! 
Tänkte på dig lite extra idag när jag satte på mig halsbandet du gav mig innan jag åkte. Jag hoppas att du inte känner dig allt för ensam där hemma just nu. Har försökt få tag på dig, ring mig imorgon 💕 jag älskar dig, 

PUSS




BRUNBJÖRN & VARMKORV

Har precis lagt mig i sängen efter en lång dag! Jag och Nicole satt inne på Youtube i två timmar och kollade på olika klipp från amerikanska, engelska, svenska och australienska talangshower. Vi tappade helt bort tiden och märkte inte ens att det regnade ute. 

Idag har det varit 22 grader och solsken ute, så jag passade på att sätta mig nere vid floden ett tag, så himla fint där, speciellt nu när löven börjar ändra färg. 

Tydligen strosar det omkring en brunbjörn i våra trakter, senast jag hörde nåt så hade den synts till vid den gamla färjan nere vid floden dit jag brukar gå med hunden (inte samma ställe där jag var idag). Väntar nog med att promenera dit ner tills björnen är infångad och tillbaka vid bergen där den hör hemma! 

Hittar en hel del komiska saker runt om i huset lite då och då. Ikväll upptäckte jag en varmkorv i toarullen, inte konstigt att den snurrade så trögt!

PUSS 





ELIN

Om 12 enstaka dagar kommer Elin hit för att spendera mer än två veckor med mig, är så otroligt glad! Vi har bestämt att vi ska vara utklädda på Disney World den 31 oktober (känns som en måste) så igår köpte jag min halloweendräkt!! Ska vara hjärterdam. Är så himla exalterad över att bära den!

 Efter vår vecka i Florida flyger hon med mig hem och bor hos mig i tio dagar, förhoppningsvis hinner vi besöka Boston och New York tillsammans. 

Idag när jag promenerade längs ån hittade jag världens största löv, kändes himla viktigt att dokumentera det! ;-)

PUSS 







FLORIDA

De senaste dagarna har jag känt mig sjuk. Så jag har fått byta ut träningen mot soffan och Lost, helt okej, men hoppas på att komma igång igen imorgon! 

Igår var jag och Emilka iväg och shoppade lite och på kvällen lagade jag middag till familjen, det blev släktens klassiska Spök Kyckling, vilket verkligen uppskattades! Nu ser dem fram emot svenska köttbullar ;-)

Idag var jag, Nicole och alla barn och åt Frozen yoghurt, vilket är min nya favoritglass. Går inte att få nog av det helt enkelt!

Barnen, Nicole och jag har även gjort ljuslyktor inför halloween/hösten/julen, jättefina blev dem. Och självklart har jag även hunnit med en promenad med Zoey längs floden!
 
Varje tisdag brukar jag och några andra tjejer gå på bio eftersom det bara kostar 5 dollar (dvs 30 kr). Förra veckan såg vi Don Jon och ikväll blev det Runner Runner. 

Jag bokade även ett flyg till Florida idag, där jag och Elin (min kära granne och vän hemifrån Sverige) ska spendera en vecka. Vi ska besöka Disney World och Universal Studios, är så jäkla exalterad och glad!! Inte alla som får chansen att fira Halloween på Disney!

PUSS


 













THE NOTEBOOK

Jag var på biblioteket för två dagar sen och lånade The Notebook, eftersom de som läst den säger att den är ett måste att läsa. Jag kan ju erkänna att jag är fast. Har läst lite mer än halva och bävar redan inför slutet eftersom jag hört att den är en tragedi..

Igår var jag på lunch med Emilka och Bar på The Counter, ett hamburgarställe  i West Hartford. Man kunde tillverka din egen hamburgare om man kände för det. Jag beställde en färdig och det var den godaste hamburgaren jag ätit hittills! 

Nu ligger jag i sängen och njuter av min sovmorgon och idag är en hajk vid några vattenfall inplanerad, får se hur de blir med det!

PUSS






PYNT OCH SHOPPING

Igår var jag duktig och öppnade ett konto på banken och skaffade ett bankomatkort. Mycket lättare att handla nu! Jag åkte även ner till floden där det fanns olika vandringsleder. En av den ledde ner till vattnet och jag hittade en jättevackert plats på stranden. 

På eftermiddagen klädde vi huset med spindelväv inför halloween och Nicole gick all in!  

Hann även med lite Skype med mamma och pappa! 

Idag var jag och Emilka (en tjej från Polen som jag träffade i söndags) på Sweet Frog och åt frozen yoghurt, vilket jag älskar numera! Man väljer själv glassmak och därefter plockar man tillbehör (finns blandannat swedish fish, choklad, jordgubbar, M&Ms, grädde osv). Efter det åkte vi till gallerian i Manshester och shoppade lite, besökte såklart Forever 21 och Victoria's Secret (älskar deras omklädningsrum). Ikväll ska vi gå på bio, jag vet dock inte vilken film vi ska se. Blir en surprise! ;-)

PUSS