MORFAR

Grattis världens bästa morfar på födelsedagen! Hoppas din dag har varit himla bra. Jag saknar och älskar dig fina morfar. Inte alls länge kvar tills vi ses igen. Massor med pussar och kramar!


NEW JERSEY.

Helen har jag spenderat i New Jersey vid min svenska vän Dalia. Det var 5 månader sen vi sist sågs, så det var väldigt roligt att träffas igen! Vi möttes upp i New York i lördags morse där vi åt frukost tillsammans. Innan tåget gick tillbaka till Jersey passade Dalia på att klippa sig. 

Väl framme i New Jersey fick jag träffa hennes värdfamilj. Otroligt söta barn! Kvällen spenderade vi framför en film med massor av godis. 

Igår passade vi på att ha en tjejdag med manikyr och shopping. På kvällen åt vi god middag på en av hennes favorit restauranger innan vi tog en drink i baren. Därefter blev vi upphämtade av en kille från Tyskland som även han är aupair. Tillsammans gick vi till en trevlig tapasbar i närheten av Dalias hus. Det var en otroligt rolig kväll! 

Idag är det presidents day och min sista dag här. Vi ska iväg och äta frukost någonstans innan vi det vidare till gallerian. Mitt tåg lämnar vid fem ikväll och förhoppningsvis dröjer det inte lika länge tills vi ses nästa gång. 

PUSS 




FARMOR

Idag fyller världens bästa farmor år så jag tänkte skicka en liten hälsning såhär från andra sidan jorden. 

Jag hoppas din dag varit bra och att släkten skämmer bort dig ordentligt. Jag bär nästan alltid halsbandet du gav mig innan jag flyttade och jag tänker ofta på dig. Du är en klippa i stormen farmor och jag älskar dig. 💕